Marsijal zvanično potpisao za Junajted

Izvor: Akter, 01.Sep.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marsijal zvanično potpisao za Junajted

Engleski fudbalski klub Mančester junajted potpisao je danas dugoročni ugovor sa 19-godišnjim francuskim napadačem Antonijem Marsijalom iz Monaka

Marsijal je mladi reprezentativac Francuske. On je u Monako došao 2013. godine iz Olimpik Liona. Za "kneževe" je odigrao 70 utakmica i postigao 15 golova.

"Mnogo sam uzbuđen što sam prešao u Mančester junajted. Uživao sam dok sam igrao u Monaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i hvala hvala klubu i navijačima na svemu što su uradili za mene. Oduvek sam želeo da igram u Premijer ligi, a prelazak u najveći klub na svetu je nešto o čemu svaki igrač sanja. Jedva čekam da upoznam saigrače i da počnem da radim sa Lujom van Galom", rekao je Marsijal za sajt kluba.

Junajted ove sezona ima najviše problema sa efikasnošću, pošto je u četiri utakmice postigao tri gola, uz učinak od dve pobede, poraz i remi. Van Gal je kazao da je oduševljen što je klub doveo Marsijala.

"Antoni je talentovan, mladi, multifunkcionalni napadač, sa velikim potencijalom. Pratimo ga već neko vreme i mislim da se mnogo napredovao u Monaku. Oduševljen sam što je došao u Mančester junajted, pošto verujem da je ovo pravi klub za njega da nastavi da se razvija. Ima sve uslove da postane vrhunski fudbaler, ali moramo da mu damo vreme da se prilagodi novoj sredini i ritmu Premijer lige", rekao je Van Gal.

Marsijalov transfer je bio jedna od glavnih tema u sportskim medijima, najviše zbog svoje vrednosti, za koju se ne zna tačno kolika je. Pojedini engleski mediji nagađaju da je igrač plaćen 36 miliona funti (oko 48 miliona evra).
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.