Mančester vezao tri poraza prvi put posle 14 godina, a Van Gal ima jednostavno objašnjanje: Nisam Bog!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester vezao tri poraza prvi put posle 14 godina, a Van Gal ima jednostavno objašnjanje: Nisam Bog!

Holandski trener stao u odbranu izabranika, ali spremio 200 miliona evra za letnji prelazni rok

Do pre tri sedmice činilo se da će se miris Lige šampiona ponovo osećati na Old Trafordu. Činilo se da je holandski stručnjak Luis Van Gal pronašao pobedničke koordinate, vezavši šest premijerligaških pobeda. Međutim, onda je bivši selektor Lala poput krave muzare „ritnuo“ kofu punu mleka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Da aktuelni tim Junajteda nije satkan od šampionskog materijala prvo je ogolio Čelsi, a potom su sve manjkavosti Van Galovog sistema razotkrili Everton i na kraju Vest Bromvić Albion. Junajted je vezao tri poraza, što nije pošlo za rukom i toliko kritikovanom menadžeru Dejvidu Mojesu.

„Vi mislite da sam ja Bog, ali nisam. Vest Bromvič je igrao jako organizovano u odbrani, kao i Everton, pa i Čelsi na domaćem terenu. Kada ekipa dođe na Old Traford očekivano je da se brani, ali naši protivnici se mnogo brane i na njihovom bunjištu. Moramo da radimo na tome, ali to je proces. Teško je praviti brze kombinacije kada je toliko igrača u odbrani“, poručio je holandski stručnjak.

Mada je stao u zaštitu izabranika Luis Van Gal je spremio 200 miliona evra za aktivnosti u letnjem prelaznom roku. Na spisku želja holandskog stručnjaka nalaze se Geret Bejl, Mats Humels,Memfis Depaj i Klajn iz Sautemptona.

(Foto Action Images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.