Mančester se ne zaustavlja, dok čekaju Pogbu dovode Brazilca!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester se ne zaustavlja, dok čekaju Pogbu dovode Brazilca!

Za transfer Pola Pogbe se može reći da je u završnoj fazi, a u međuvremenu Vudvord ne sedi skrštenih ruku.

Kako "Skaj Sports" prenosi navode "Gazeta Esportiva", Mančester Junajted je spreman da "rastera" konkurenciju za potpis brazilskog supertalenta Gabrijela Žezusa!

Murinjo još uvek traži pojačanje po krilima, poraz od Dortmunda ga je uverio da mu je potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još igrača, te je sada izbor pao na fudbalera Palmeirasa.

"Crveni Đavoli" su naime spremni da ponude 35 miliona evra Palmeirasu za usluge talentovanog ofanzivca, što je za tri miliona više od svote koju nudi Mančester Siti.

Dakle, sada deluje da će Brazilac na "Old Traford" pre nego na "Etihad" ali imućni su i vlasnici "Građana", te možemo očekivati još veću ponudu sa njihove strane.

Pored mančesterskih rivala, interesovanje za Gabrijela Žezusa su pokazali i giganti evropskog fudbala poput Barselone, Real Madrida, Pari Sen Žermena i Bajern Minhena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.