Mančester Junajted na trežnjenju, Aleksis Sančez nije imao milosti (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester Junajted na trežnjenju, Aleksis Sančez nije imao milosti (VIDEO)

Fenomenlna partija čileanskog napadača koji je razmontirao Crvene đavole i skinuo ih sa prvog mesta

Taman kada je izgledalo da je Mančester Junajted u opasnom naletu i da Van Galov tim pokazuje šampionske konture, a da Arsenal posle još jednog neuspeha u Ligi šampiona polako tone u kirzu, Aleksis Sančez je sve okrenuo. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Fantastična partija Čileanca koji je dao dva gola i učestvovao u akciji kod trećeg je obeležila derbi na Emirejtsu između Tobdžija i Crvenih đavola. Nadali su se Junajtedovi navijači da bi Van Galov tim mogao u Londonu da veže i petu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima, ali je Sančez razbio njihover nade u paramparčad i bio režiser ubedljivog trijumfa od 3:0.

Sve je bilo gotovo već posle 20 minuta igre. Sančez je masakrirao odbranu Crvenih đavola i na semaforu nacrtao neverovatnih 3:0! Prvi gol je postigao spektakularnim udarcem petom, a 74 sekunda kasnije je opet udario štiklu u akciji koja je prethodila golu Volkota. Nade Junajteda je ugasio projektilom sa ivice šesnaesterca. Junajted je prvi put otkako se igra Premijer liga primio tri gola za 20 minuta. Arsenal je prvi put posle 2011. godine postigao tri gola protiv Mančester Junajteda. Sančez je nastavio sa neverovatnom formom, pošto je prethodnog vikenda het-trikom uništio Arsenal.

Junajted nije znao šta ga je snašlo i na momente je skoro prestao da igra fudbal. Od takvog udarca je bilo nemoguće oporaviti se. Pokušavali su Marsijal, Švajnštajger, Runi, Mata u nastavku da ublaže poraz, ali je i Petr Čeh nekoliko puta sjajno intervensiao...

Na kraju je Junajted bio taj koji je dobro prošao jer je Okslejd Čemberlen u nadoknadi vremena pogodio prečku i propustio priliku za 4:0.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.