Izvor: HotSport.rs, 26.Jul.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENADŽER KOČI TRANSFER VEKA: Otkazan lekarski pregled Pola Pogbe!

Nedeljama je već glavna tema prelazak Pola Pogbe u Mančester junajted, ali desilo se nešto nepredviđeno.

Najveća prepreka transferu je, navodno, Pogbin agent Mino Rajola koji je otkazao lekarski pregled francuskog veznjaka. Pregled je trebalo da se odradi u Majamiju, gde je Pogba na odmoru, ali madridski AS piše da je najpoznatiji agent na svetu zaustavio pregled zbog ličnih interesa. 
POGBIN NAGOVEŠTAJ: Rekao ništa, ili otkrio sve? (FOTO)
Rajola traži >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 25 miliona evra provizije i jedina je prepreka najvećem transferu u istoriji, u kojem bi Mančester junajted za 23-godišnjeg Francuza trebalo da plati 120 miliona evra. Još nema dogovora ko bi trebalo  da ispalti Rajolu, a samim tim nema dogovora ni o transferu.
Inače, Pogba se na pripremama Juventusa mora pojaviti 7. avgusta, a Junajted je jedini klub koji je spreman da ga dovede pošto je evropski prvak Real zbog ogromne odštete ispao iz trke.
The post MENADŽER KOČI TRANSFER VEKA: Otkazan lekarski pregled Pola Pogbe! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogbin transfer u velikoj opasnosti: Otkazan medicinski pregled u Junajtedu!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016

Nikako da se završi saga oko transfera Pola Pogbe u Mančester junajted - naprotiv, dobija dramatične momente...Medicinski pregledi francuskog fudbalera na "Old Trafordu" su otkazani, prenose španski mediji...Razlog je agent igrača Mino Raiola, koji je otkazao pregled zbog toga što klub još nije...

Nastavak na Telegraf.rs...

SAMO ON ZNA: Pogledajte poruku koju je Pogba poslao navijačima (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016, 11:21

Pol Pogba je apsolutna zvezda ovogodišnjeg letnjeg prelaznog roka. Toliko se o njemu piše, da je u senku bacio neprikosnovenog Zlatana.. . Igrač Juventusa je velika želja Žozea Murinja i Mančester junajteda, ali i Zinedina Zidana, koji već mesecima pokušava da ga privoli da pređe u Real.. MENADŽER...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.