Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MANĆINI DOBRO POZNAJE VIDIĆA: Biće od koristi Interu i to veoma brzo

Novi-stari trener Intera Roberto Manćini ističe da će Nemanja Vidić uskoro doneti Interu ono što se od njega očekuje i zašto je doveden.
Na povratničkom debiju na klupi crno-plavih odigrao nerešeno u derbiju sa Milanom (1:1), a Vidić je ostao na klupi. Međutim, istakao je da veoma dobro poznaje nekadašnjeg kapitena Mančester junajteda, jer je bio menadžer Mančester sitija.
– Poznajem Vidića veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dobro, iako je igrao na drugoj strani Mančestera. Biće veoma brzo od velike koristi Interu ove sezone – rekao je Manćini.
Italijan polako upoznaje ekipu.
– Moramo da promenimo taktički pristup. Veći deo tima ne poznajem, gledao sam ih samo na televiziji. Srećam sam jer smo protiv Milana igrali sa ispravnim stavom – zaključio je Manćini.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mančini: Vidić može da pomogne Interu

Izvor: RTS, 24.Nov.2014

Roberto Mančini, novi-stari strateg Intera iz Milana, veruje da će Nemanja Vidić uskoro doneti kvalitet "nero-azurima" zbog kojeg je i doveden...Na povratničkom Mančinijevom debiju, na velikom derbiju grada Milana, Vidić je ostao na klupi. Tamo je ostao do kraja utakmice. Ovo, nakon nešto nesigurnijih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.