LUDI POGBIN PLES - Urnebesno slavlje Mančesterovog asa! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2017, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI POGBIN PLES - Urnebesno slavlje Mančesterovog asa! (video)

Neposredno po završetku finala Lige Evrope i pobede nad Ajaksom, Pol Pogba se izdvojio od svojih saigrača tokom slavlja na terenu i odlučio da navijačima priredi svoj performans.

Mančester Junajted je večeras osvojio Ligu Evrope, pobedom nad Ajaksom u finalu rezultatom 2:0, a najoriginalniji tokom slavlja na terenu posle meča bio je Pol Pogba, strelac prvog gola u večerašnjem finalu.

Pogledajte u prilogu ovaj njegov ''ludi ples''.

Paul Pogba is one happy man! pic.twitter.com/yI6Ey1M8X1

— The Man Utd Way (@TheManUtdWay) May 24, 2017
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Trio fantastiko'' u svlačionici Junajteda (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2017

Slavlje fudbalera Mančester Junajteda uveliko traje posle trijumfa u finalu Lige Evrope protiv Ajaksa (2:0). Na društvenim mrežama pojavili se i pojedini detalji iz svlačionice...Pol Pogba je bio najveseliji na terenu, a u svlačionici se pevalo Marsijalu....TONY MARTIAL, CAME FROM FRANCE🎶😂...

Nastavak na Sportske.net...

LUDI POGBIN PLES: Način na koji je Francuz proslavio osvajanje Lige Evrope preti da ugrozi Rožea Milu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Maj.2017, 11:28

Legendarni Rože Mila je svojim plesom na Svetskom prvenstvu 1990. godine u SAD, nakon gola datog Kolumbiji, ušao u legendu.. Istim stopama krenuo je i Pol Pogba, strelac prvog gola u pobedi Mančester Junajteda nad Ajaksom u finalu Lige Evrope.. Pogba je u 18. minutu, doduše uz mnogo sreće, doveo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.