LUDA NOĆ U LIGI EVROPE! Produžeci na čak 3 meča, Tošić promašio penal za Bešiktaš, Rašford sprečio bruku Junajteda (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDA NOĆ U LIGI EVROPE! Produžeci na čak 3 meča, Tošić promašio penal za Bešiktaš, Rašford sprečio bruku Junajteda (VIDEO)

Luda i neverovatna noć viđena je u četvrtfinalu Lige Evrope gde su se produžeci igrali na čak tri meča!

Na kraju penali su viđeni samo u Istanbulu, pošto su Mančester junajted i Šalke uspeli da postignu po željeni gol u dodatnih 30 minuta.

Junajted i Anderleht su odigrali fenomenalan meč na Old Trafordu, a posle 1:1 u regularnom delu meča (toliko je bilo i u Briselu) Markus Rašford je u 107. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << minutu digao na noge svih 76.000 domaćih navijača - 2:1.

Foto: AP/Tanjug

Poveo je domaći tim golom Mkitarijana u 10. minutu upravo na asistenciju Rašforda, ali su Belgijanci izjednačili u 32. minutu preko kapitena Hanija.

Bio je to prvi gol koji su Đavoli ove sezone primili u Ligi Evrope na svom terenu. Mogao je Anderleht i ranije do gola, ali je Romero bio sjajan na golu Junajteda.

Murinjovu ekipu zadesio je i peh već na početku meča kada se povredio Roho, a umesto njega na teren ušao Blind. Upravo preko Holanđanina najviše je ''duvalo'' tokom čitavog meča. Na isteku 90. minuta povredio se i Zlatan Ibrahimović, koji je možda i završio sezonu.

Uroš Spajić i Ivan Obradović odigrali su odličnu partiju u dresu Anderlehta.





Šalke je uspeo da anulira onih Ajaksovih 2:0 iz prvog meča zahvaljujući golovima Gorecke u 53. i Burgstalera u 56. minutu meča, međutim pali su u produžetku iako su imali 3:0 i igrača više. Na kraju, Pirova pobeda od 3:2.

Holandski tim je od 80. minuta igrao bez isključenog Veltmana, ali su smogli snage da odu u dodatnih pola sata. A tamo ih je Kaliđuli dotukao u 101. minutu.

U tom trenutku nemački tim je išao dalje. Ipak, da ne odu u polufinale pobrinuli su se Viergeven u 111. i Junes u 120. minutu. Zanimljivo, kod gola Viergevena ''kumovao'' je Matija Nastasić.





Bešiktaš je na svom terenu uspeo da stigne gol minusa iz Liona (2:1) najviše zahvaljujući dvostrukom strelcu Taliski (27. i 58. minut).

Lakazet je u 34. minutu doneo gostima toliko željeni gol koji je bio dovoljan za produžetke. Tamo nije bilo golova i meč se rešavao sa bele tačke.

Posle prvih pet serija niko nije promašio (Babel, Tosun, Hačison, Arslan i Taliska za Bešiktaš, odnosno Fekir, Toliso, Hezal, Ribus i Valbuena), a ključan trenutak mogao je da se dogodi u sedmoj seriji. Duško Tošić je promašio, Žale mu se revanširao, da bi Hrvat Mitrović u 8. seriji ponovo bio neprecizan za Bešiktaš. Gosti su drugu šansu iskoristili i otišli u polufinale

Podsetimo, meč je sudio Milorad Mažić sa svojim timom koji su sjajno obavili posao. Zanimljivo, Mažić je žutim kartonom opomenio Duška Tošića u jednom trenutku.



Produžeci nisu igrani jedino u Belgiji gde je meč između Genka i Selte završen rezultatom 1:1 (0:0).

Rezultat koji je po ukusu španskog tima, i Selta je posle pobede od 3:2 u prvom meču našla svoje mesto među četiri najboje u Ligi Evrope.

Gosti su poveli preko Sista u 63. minutu, da bi Genk samo četiri minuta izjednačio preko Trosarda. Domaćem timu bio je potreban još jedan gol, ali do njega nisu uspeli da dođu.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Rabona' pa 'makazice' - Šteta što ovo nije bio gol (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2017, 00:08

Fantastična akcija Mančester Junajteda nažalost nije završena golom, ali to ne znači da nije vredna pažnje...Fudbaleri Mančester Junajteda plasirali su se u polufinale Lige Evrope pošto su nakon produžetaka uspeli da eliminišu Anderleht...Markus Rašford je izrastao u junaka meča jer je u...

Nastavak na Sportske.net...

SRBI TRAGIČARI LIGE EVROPE: Nastasić poklonio gol Ajaksu, Duško Tošić neprecizan u penal seriji (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017

Kao i u Ligi šampiona, tako ni u polufinalu Lige Evrope nećemo imati puno srpskih reprezentativaca...Za razliku od najelitnijeg evropskog takmičenja gde nemamo nikoga, u Ligi Evrope igraće Nemanja Radoja čija Selta je izbacila Genk za koji nastupa Bojan Nastić...Najveći tragičari su svakako Matija...

Nastavak na Telegraf.rs...

Vidićevska partija Uroša Spajića na Old Trafordu - Srbin je u timu kola

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2017

Nekadašnji štoper Crvene zvezde briljirao na travi Old Traforda..Imao je protiv sebe Zlatana Ibrahimovića, napadao ga je Markus Rašford, ali je reprezentativac Srbije i štoper Anderlehta Uroš Spajić na Old Traford poneo lisice i sve ih pohapsio. Bivši defanzivac Crvene zvezde pružio je u četvrtfinalu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Tošić na meti navijača Bešiktaša, Karleuša stala u odbranu supruga

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2017

Bešiktaš je ispao u četvrtfinalu Lige Evrope posle penal serije sa Lionom, a jedan od tragičara meča bio je povremeni srpski reprezentativac Duško Tošić. Defanzivac istanbulskih crno-belih promašio je jedanaesterac u šestoj seriji...Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde našao se na meti navijača...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.