Izvor: HotSport.rs, 25.Jul.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDA JUNAJTEDA: 120 miliona za Pogbu? Previše!

Transfer Pola Pogbe u redove Mančester junajteda izazvao je pravi fudbalski zemljotres
Bivši vezista Mančester junajteda, Pol Skols, zapitao se da li je Junajted morao baš toliko da potroši na dovođenje Pola Pogbe. Takođe, istakao je i da snažni Francuz ipak nije u istoj klasi igrača kao što su Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo. 
– On je bio veoma talentovan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mladi igrač. Igrao sam sa njim i znao sam koliko je dobar, rekao je Skols.
Legenda “crvenih đavola” obrazložila je svoje mišljenje.
– Ja jednostavno ne mislim da je on vredan 86 miliona funti. Za takav novac, vi želite nekoga ko će postići 50 golova u sezoni kao Ronaldo ili Mesi. Pogba nije ni blizu toga još.
Vreme će pokazati ko je bio u pravu… Pol Skols, ili čovek koji je insistirao na Pogbinom dolasku, Žoze Murinjo.
Pripremio: Stefan Stupar
The post LEGENDA JUNAJTEDA: 120 miliona za Pogbu? Previše! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Zemljotres

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.