LE - Pogba proradio protiv Fenera, slave Rajko i Luka kapiten (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2016, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Pogba proradio protiv Fenera, slave Rajko i Luka kapiten (video)

Mančester junajted je slavio protiv Fenerbahčea, evo i svih ostalih rezultata večeras...

Grupa A

Mančester junajted - Fenerbahče 4:1

Fejenord - Zorija 1:0

Mančester junajted je pokazao svu svoju snagu protiv Fenerbahčea. Gosti su se dobro držali u prvom poluvremenu, a onda su u 31. i 34. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napravili dva penala što su domaći preko Pogbe i Marsijala pretvorili u golove.

Nakon toga, Pogba sjajnim udarcem u 1. minutu nadoknade prvog poluvremena postiže novi gol, da bi Lingard nakon asistencije Runija uspeo da postigne novi gol.

Ipak, da gosti ne ostanu sa nulom pobrinuo se Robin van Persi koji je postigao gol svom bivšem klubu.

Golovi OVDE.

U drugom meču Fejenord je slomio otpor Zorije u 55. minutu nakon velike greške odbrambenih igrača gostiju, a strelac je bio Jorgensen nakon asistencije Basačikoglua.

Mančester junajted 6

Fejenord 6

Fenerbahče 4

Zorija 1


Grupa B

Olimpijakos - Astana 4:1

Jang Bojs - APOEL 3:1

Olimpijakos je danas bio odličan u prvom poluvremenu, postigli su čak tri gola preko Figueirasa, Elinusija i Sebe, a asistent kod drugog gola bio je Luka Milivojević, reprezentativac Srbije i kapiten Olimpijakosa.

U drugom poluvremenu gosti su preko Kabanange smanjili na 3:1, ali su nakon drugog žutog kartona Kanjasa imali daleko manje opcija u napadu.

Do kraja, Oli postiže još jedan gol preko Sebe za konačnih 4:1.

Milivojević je odigrao ceo meč, na drugoj strani Erić je branio, a Despotović je čekao šansu sa klupe. Maksimović je povređen.

Jang Bojs je uspeo da preokrene protiv APOEL-a, gubili su golom Efrema, da bi Orao postigao tri gola u nastavku, a pritom je i promašio jedan penal.

Olimpijakos 6

APOEL 6

Jang Bojs 4

Astana 1



Grupa C

Majnc - Anderleht 1:1

Sent Etjen - Gabala 1:0

U meču Majnca i Anderlehta videli smo dva gola, Majnc je poveo preko Malija iz penala, da bi Teodorčuk izjednačio u drugom poluvremenu.

Ivan Obradović nije igrao za goste, baš kao ni Spajić koji je povređen.

U meču Sent Etjena i Gabale nije bilo golova sve do 70. minuta, gosti su se uspešno branili sve do tada kada je jedini gol na meču uspeo da postigne Rikardinjo (AG).

Vojislav Stanković je igrao čitav meč.

Anderleht 5

Sent Etjen 5

Majnc 5

Gabala 0


Grupa D

Dandalk - Zenit 1:2

Alkmar - Makabi Tel Aviv 1:2

Dandalk nastavlja igrama iznad očekivanja, poveli su golom Bensona, ali je to bilo sve od njih danas.

Mak je izvukao Zenit golom u 71. minutu meča, da bi Žulijano doneo pobedu Zenitu.

U drugom meču Makabi je poveo protiv Alkmara sa 1:0 preko Skarionea, da bi Miren izjednačio u 73. minutu meča.

Ipak, gosti stižu do sva tri boda golom Golasa u 82. minutu meča.

Predrag Rajković je branio čitav meč za goste.

Zenit 9

Dandalk 4

Makabi 3

Alkmar 1


Grupa E

Roma - Austrija Beč 3:3

Plzenj - Astra 1:2

El Šaravi je danas dominirao za Romu. On je sa dva gola u prvom poluvremenu nadoknadio prednost Austrije koja je povela preko Holchauzera.

Florenci je golom u 69. minutu povećao na 3:1, ali se gosti nisu predavali. Preko Prokopa i Kajodea su uspeli da izjednače rezultat na 3:3.

Zanimljivo, Frančesko Toti je danas odigrao 100. utakmicu u dresu Rome u evropskim takmičenjima, a zabeležio je i dve asistencije.

U drugom meču Astra je na gostovanju Plzenju uspela da slavi sa 2:1, a golove su postigli Alibek i Orava koji je postigao autogol. Za Plzenj je nakon promašenog penala bio siguran Orava.

Roma 5

Austrija 5

Astra 3

Plzenj 2



Grupa F

Genk - Bilbao 2:0

Rapid Beč - Sasuolo 1:1

Genk slavi i drugu pobedu, slavili su u veoma bitnom meču protiv Atletika iz Bilbaoa golovima Brabeca i Ndidija. Ndidi je postigao fenomenalan gol sa 20-ak metara od gola gostiju.

Nastić je odigrao ceo meč za Genk danas, bio je odličan na poziciji levog beka.

Rapid i Sasuolo su odigrali bez pobednika, Šaub je doneo prednost domaćima u 7. minutu, da bi Šramel autogolom izjednačio rezultat.

Genk 6

Sasuolo 4

Rapid 4

Atletik Bilbao 3

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.