Kuman ostaje bez još jedne zvezde?

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuman ostaje bez još jedne zvezde?

Sautempton je u poslednje dve godine izgubio mnogo prvotimaca. Da li je na putu rastakan sa još jednim?

Engleski mediji izveštavaju da bi sautempton u januaru mogao da ostane bez svoje udarne igre, senegalskog fudbalera Sadio Manea.

Ovaj brzonogi fudbaler je i tokom leta bio povezivan sa odlaskom iz kluba i prelaskom u Mančester Junajted, ali su Đavoli uspeli da uzmu samo Šnajderlina.

Po modelu koji se ponavlja već nekoliko poslednjih prelaznih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rokova sa Lovrenom, Lalanom između ostalih, Mane bi mogao da bude sledeći u nizu odlazaka.

To je indirektno potvrdio i Ronald Kuman, koji je ipak veoma uspešno uspevao da nadoknadi odsustvo i odlazak svojih fudbalera.

"Možda ćemo ostati bez Manea, ali moramo da budemo spremni. Svesni smo da veliki klubovi budu impresionirani kada naši igrači igraju kao što je on igrao protiv Čelsija. Sigurno je da će biti interesovanja, ali za sada mi uživamo sa Maneom u našem timu.", rekao je menadžer Svetaca.

Mane je u Sautempton stigao 2014. godine, postigao je 14 pogodaka na 43 utakmice u svim takmičenjima, istakao se svojom prodornošću u igri.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.