Konteova rampa Alegriju i Murinju: Matić ostaje!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konteova rampa Alegriju i Murinju: Matić ostaje!

"Matić je važan igrač za mene, vrlo važan. U mojoj fudbalskoj ideji on je važan ovom timu i on to zna", kaže Konte

Menadžer Čelsija Antonio Konte ovog leta neće dozvoliti rasipanje tima i odlazak novih igrača, pa je posle stavljanja "rampe" na odlazak Dijega Koste, kojeg je želeo Dijego Simeone, to isto učinio i sa Nemanjom Matićem.

Srpski vezista se proteklih mesec dana povezivao sa Juventusom i Mančester junajtedom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i bio otvorena želja Žozea Murinja i Masimilijana Alegrija.

"Matić je važan igrač za mene, vrlo važan igrač. U mojoj fudbalskoj ideji on je važan ovom timu. Nemanja zna da sam oduševljen njegovim stavom i posvećenošću. Siguran sam da radom može da postane fantastičan vezista, jedan od najboljih na svetu. Matić nije na prodaju", rekao je Konte.

Italijan sada u veznom redu ima veliki broj opcija.

"Kante, Matić, Fabregas, Oskar, Čaloba i Obi Mikel, koji ide na Olimpijske igre. Neće bitio lak izbor, ali želim da imam takav problem", rekao je Konte.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Konte: Matić ostaje, biće među najboljima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2016

Menadžer Čelsija Antonio Konte insistira na ostanku srpskog fudbalera Nemanje Matića jer smatra da će uskoro postati jedan od od najboljih vezista na svetu...Konte je demantovao engleske medije i spekulacije da će Matić napustiti londonski tim nakon transfera N'Goloa Kantea, što želi da iskoristi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.