Konte ne da Matića

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte ne da Matića

Iako je dolaskom Kantea iz Lestera bilo mnogo priče da će Srbin napustiti 'Stamford Bridž', to se izgleda neće dogoditi.

Nemanja Matić se dovodio u vezu sa Juventusom, pominjao se kao idalno rešenje u slučaju odlaska Pola Pogbe u Mančester Junajted, pojedini mediji su ga već preselili u Torino, ali je Antonio Konte poručio svom bivšem klubu da zaboravi na to.



"On nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na prodaju, ne želim da se odreknem igrača koji može da postane među najboljim vezistima na svetu. On je veoma važan igrač za tim i savršeno se uklapa u moje zamisli. On to vrlo dobro zna, njegov pristup i ponašanje na treninzima su za primer."
izjavio je Italijan.

Posle ove Konteove izjave je jasno da ćemo 27-godišnjeg reprezentativca Srbije gledati i dalje u dresu Čelsija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KONTE VERUJE U SRBINA: Matić ostaje, biće među najboljim vezistima sveta

Izvor: Kurir, 27.Jul.2016, 10:17

...Konte je demantovao engleske medije i spekulacije da će Matić napustiti londonski tim nakon transfera N'Goloa Kantea, što želi da iskoristi Juventus koji je spreman da izdvoji 30 miliona evra.."Matić je veoma važan igrač za moj stil igre i taktičke zamisli Nemanja zna da sam oduševljen njegovim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.