Konte: Murinjo zaslužuje toplu dobrodošlicu

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte: "Murinjo zaslužuje toplu dobrodošlicu"

Trener fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je danas da želi da navijači tog kluba prirede toplu dobrodošlicu Žozeu Morinju kada u nedelju s Mančester junajtedom dodje na "Stamford bridž".

"Mislim da je Murinjo bio važan trener za Čelsi. Osvojio je tri titule i mislim da je bio važan čovek za klub. Zaslužuje dobar prijem jer, ponavljam, ispisao je deo istorije Čelsija zajedno sa igračima i svojim saradnicima. Kada neko osvoji tri titule on ostaje u srcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijača. To je normalno i on to zaslužuje", rekao je Konte za britanske medije.

Fudbaleri Čelsija u nedelju dočekuju Mančester junajted u utakmici devetog kola Premijer lige.

Čelsi je peti na tabeli sa 16 bodova, dok je Junajted sedmi sa dva boda manje.

Murinjo je u dva mandata predvodio Čelsi, a u nedelju će prvi put igrati protiv tog kluba od kako je u decembru 2015. dobio otkaz.

"Murinjo je ove sezone, kao i igrači Junajteda - neprijatelj. Ali, samo u sportskom smislu. Veoma ga poštujem, on je veliki trener, osvojio je mnogo trofeja u karijeri. Mislim da zaslužuje maksimalno poštovanje", rekao je Konte.

Konte će se u nedelju sresti i sa Polom Pogbom s kojim je radio u Juventusu.

"Pogba se vratio u Englesku gde se fudbalski i rodio. Mislim da je njemu bio san da se vrati u Junajted. Želim mu sve najbolje... Ali, tek nakon utakmice", rekao je Konte.

Pre derbija s Čelsijem u nedelju, Junajted je u prethodnom kolu igrao s Liverpulom na "Enfildu". Taj meč je završen bez golova.

"Gledao sam utakmicu, bila je to teška utakmica dva veoma dobra tima, taktička borba... Mislim da će se Liverpul i Junajted do kraja boriti za titulu", naveo je Konte.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.