Klose opleo po Van Galu: S njim mi je bilo najteže, ništa ga nisam razumeo!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2014, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klose opleo po Van Galu: S njim mi je bilo najteže, ništa ga nisam razumeo!

U danima kada su gotovo svi britanski mediji i navijači Mančester junajteda zgroženi onim što Luj van Gal radi sa Mančester junajtedom, so na svežu ranu stavio je Miroslav Klose.

Legendarni nemački napadač otkrio je koliko mu je zapravo bilo teško da sarađuje sa holandskim stručnjakom u vremenu dok su zajedno bili u Bajernu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (2009-2011).

"Bio je to težak period u mojoj karijeri, najteži apsolutno. Sa Van Galom se nikada nisam osećao opušteno. Bilo mi je jako teško da dostignem njegova očekivanja. Tražio je od mene da na treningu radim stvari koje nikako nisam mogao da razumem. Uvek sam davao maksimum od sebe, ali to nikada nije bilo dovoljno", rekao je Klose za nemački list Di Cajt.

Statistički gledano, upravo su te dve godine kada su Van Gal i Klose sarađivali bile najgore za napadača Lacija. U listu strelaca se u oba navrata upisivao po šest puta, od toga u sezoni 2009/10 je postigao tri ligaška pogotka, a naredne samo jedan.

Možda se istorija ponavlja, pa igrači Junajteda igraju ovako katastrofalno...?

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.