Kinezi kupuju Runija, ali ga ostavljaju u Evropi

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi kupuju Runija, ali ga ostavljaju u Evropi

Već nekoliko nedelja postoje spekulacije da bi Vejn Runi mogao da nastavi karijeru u Kini pošto u Mančester Junajtedu za njega više nema mesta.

Međutim, kapiten reprezntacije Engleske nije previše zainteresovan za selidbu na Daleki Istok, ali postoji varijanta pema kojoj bi na kraju svi bili zadovoljni. I Kineti i Mančester Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Runi, ali i Inter.

Naime, Runija bi kupio Đangsu, ali bi ga potom prosledio Interu, čiji su većinski vlasnici upravo Kinezi. Jednim udarcem bi bile “ubijene četiri muve” pošto prema pisanju italijanskih medija fudbaler nema ništa protiv ovakvog razvoja događaja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.