Kin više nije pomoćnik menadžera Aston Vile

Izvor: Blic, 29.Nov.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kin više nije pomoćnik menadžera Aston Vile

Bivši fudbaler Mančester junajteda Roj Kin odstupio je posle šest meseci sa mesta pomoćnika menadžera Aston Vile Pola Lamberta, kako bi se fokusirao na dužnost zamenika selektora Irske Martina O Nila.

Kin je izabran za drugog čoveka klupe Aston Vile u julu.

„Ispostavilo se da ne mogu sa pođednakom posvećenošću da onbavljam ova dva posla. Nije fer ni prema Vili, ni prema Irskoj. Želeo bih da zahvalim Polu što mi je dao šansu da radim u jednom sjajnom fudbalskom klubu", rekao je Kin.

Vila koja trenutno zauzima 18. mesto u Premijer ligi sa 12 bodova iz 12 mečeva igra sledeću utakmicu u subotu protiv Barnlija u gostima.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NE MOŽE NA DVE STOLICE: Kin napustio Aston Vilu

Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2014

Bivši fudbaler Mančester junajteda Roj Kin odstupio je posle šest meseci sa mesta pomoćnika menadžera Aston Vile Pola Lamberta, kako bi se fokusirao na dužnost zamenika selektora Irske Martina O Nila.. . Kin je izabran za drugog čoveka klupe Aston Vile u julu.. – Ispostavilo se da ne mogu sa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.