Kao bajka, Murinjo okuplja legende, na terenu i na klupi!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2016, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao bajka, Murinjo okuplja legende, na terenu i na klupi!

Čeka se promocija, a onda Murinjo kreće u akciju. Prvo pojačanje bi moglo da stigne vrlo brzo, a treba očekivati i nekoliko velikih imena u stručnom štabu!

Žoze Murinjo će najkasnije sutra postati menadžer Mančester Junajteda, a navijači se slade. ne samo budućim pojačanjima već činjenicom da je njihov klub već na naslovnim stranama i to ne iz loših razloga kao što je bio slučaj prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godina.

Holandski mediji tvrde, pozivajući se na izvore bliske Minu Rajoli da je transfer Ibrahimovića praktično gotova stvar i da on ima ideju da karijeru završi u Mančester Junajtedu i da tu kasnije počne trenerski put.

Šveđanin Murinja smatra za najboljeg trenera koga je ikada imao, iako su radili samo sezonu zajedno, pa veruje da bi mogao kraj karijere da iskoristi da pokupi znanje od Portugalca.

Rajan Gigs je dobio ponudu da ostane u stručnom štabu, ali ne kao prvi pomoćnik, to mesto je rezervisano za Rui Fariu koji je dugo već Murinjova desna ruka.

Navodno je "Posebni" zvao i Gerija Nevila da se vrati u klub. Legendarni kapiten i lider najuspešnije generacije u istoriji kluba nije slavno počeo u Valensiji, ali bio je to samo loš izbor. On bi bio od velike pomoći Murinju u želji da se što pre adaptira na okruženje.

Nevil bi mogao da bude neka vrsta tim menadžera, da olakša i komunikaciju sa klupskim strukturama, ali i da bude most prema legendama Ser Aleksu i Bobiju Čarltonu koji su, pričalo se, bili protivnici dolaska Murinja na "Old Traford".

Videćemo šta će od svega biti, Murinjo očigledno želi da okupi što širi front, da stekne što više prijatelja pred najveći izazov u karijeri.

On je u Londonu, čeka da danas Mendeš stigne iz Kine i završi kompletan posao. Van Gal je otišao, očekuje se zvanično saopštenje Junajteda i potvrda da će Žoze Murinjo biti novi menadžer.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.