Kantona: Bijelsa je poput Murinja

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kantona: Bijelsa je poput Murinja

Bivši fudbaler Mančester junajteda Erik Kantona, pohvalio je rad trenera Marseja Marsela Bijelse i uporedio ga sa radom portugalskog stručnjaka Žozea Murinja.

Kantona ova dva trenera smatra izuzetno harizmatičnim osobama.

"Nisam veliki navijač Olimpika, ali izuzetno simpatišem i podržavam Bijelsin rad. Poseduje karakter i hrabrost. Harizmatičan je i odlično zna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbal. On je poput Murinja. Volim takve osobe. Na konferencijama za štampu kada govore Bijelsa i Murinjo, nikada ne znate šta će se dogoditi", dodao je Kantona.

U ovoj sezoni Murinjno i Bijelsa imaju sjajne rezultate u nacionalnim šampionatima. Čelzi je lider Premijer lige sa 23 boda iz 9 odigranih kola, dok je Olimpik sa 25 osvijenih bodova vodeci klub u francuskom šampionatu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.