Kako izgleda kad Nevil i Karager igraju FIFA? (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izgleda kad Nevil i Karager igraju FIFA? (video)

Bili su veliki rivali van terena, takvi su i sa džojsticima u rukama.

EA Sports je objavio video snimak u kome dve legende, Mančester Junajteda i Liverpula, igraju novu FIFA 16.

Ako ste propustili trejler za ovu igricu, izvolite:



Geri Nevil i Džejmi Karager >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su dobili zadatak da odaberu svoj tim sastavljen od legendi, ali očekivano su se sukobili oko izbora.

Posebno je zanimljiva debata u vezi Stivena Džerarda, kada je Karager izjavio da ne razume kako Nevil njega može da izostavi, dok mu je bivši fudbaler Junajteda odgovorio:

"Čak ni ne razumem šta pričaš!"

Urnebesno.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FIFA 16 - Tim legendi jači za još osam imena (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2015

EA Sports je u novu verziju popularne igrice ubacio još osmoricu bivših fudbalera u plejadu legendi...Reč je o igračima koji su ostavili neizbrisiv trag u istoriji fudbala...Ekipa legendi je dobila osam velikih pojačanja. To su Havijer Zaneti, Džordž Best, Rajan Gigs, Alesandro Nesta, Vitor Baia,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.