KRAJ SAGE: Radamel Falkao u Mančesteru!

Izvor: Press, 01.Sep.2014, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ SAGE: Radamel Falkao u Mančesteru!

Transfer Falaka u Mančester je najveće iznenađenje prelaznog roka koji se danas završava, s obzirom da se očekivalo da Falkao pređe u Mančester Siti ili Juventus.
Kao zainteresovani klubovi pominjani su i Real Madrid i Arsenal.

 
Kako navodi španski dnevnik, "operacija Falkao'' završena je juče, a danas bi njegov prelazak u Junajted trebalo da bude ozvaničen. Junajted će platiti 65 miliona evra za Falkaa koji će potpisati četvorogodišnji ugovor uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << godišnju zaradu od devet miliona evra, tvrdi španski list.
Iako se potvrda ovog transfera se se tek očekuje, sve su glasnije tvrdnje da je El tigre novi igrač "đavola", pa tako i ugledni kolumbijski novinar Andres Maroko tvrdi da je to već gotova stvar.

On je na svojoj Tviter stranici kasno sinoć napisao da je Mančester Siti ispao iz trke za Falkaom zbog finansijskog fer pleja.
„Tigar neće igrati u Ligi šampiona, ali će otići u jedan od najboljih timova sveta koji ima odličnu ekipu a i trenera Luja van Gala“, napisao je Maroko.
Sam Falkao još se nije oglasio povodom ovih tvrdnji.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Press...






Povezane vesti

POČELI PREGLEDI: Falkao u Junajtedu za 65 miliona evra!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Sep.2014

Umesto u Real, Mančester Siti ili Juventus, Kolumbijac završio na Old Trafordu..Kolumbijski fudbaler i dosadašnji igrač Monaka Radamel Falkao novi je napadač Mančester Junajteda, tvrdi današnji “As”...Ovo je najveće iznenađenje prelaznog roka koji se danas završava, s obzirom da se očekivalo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.