KAD TE HOĆE: Devojka greškom uplatila tačan rezultat na meču MK Dons - Mančester junajted

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD TE HOĆE: Devojka greškom uplatila tačan rezultat na meču MK Dons - Mančester junajted

Fudbaleri MK Donsa priredili su prvorazrednu senzaciju u Liga kupu Engleske pošto su na svom terenu deklasirali slavni Mančester junajted rezultatom 4:0.

Iako ova pobeda, a pogotovo rezultat, deluju nestvarno, u Engleskoj je čak 15 njih uložilo pare na tu igru. Doduše, svi ulozi su bili mali, od jedne do pet funti, ali sa kvotom 500 doneli su lepo dobitak.

Jedna od onih koja se ovajdila od ovog meča je i  Holi Grifit, strastvena navijačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mančester junajteda.

Holi je u kladionicu krenula sa ciljem da uplati 2.5 funte na pobedu Junajteda 4:0, ali se iz nekog razloga dekoncentrisala i greškom uplatila isti rezultat u korist MK Donsa.

Iako, fan "Đavola", njenoj sreći nije bilo kraja kada je saznala da je osvojila 1.250 funti, trećinu mesečne plate u Engleskoj.

Oh my god as if I won this on a free bet that I thought I was putting on united oh my god oh my god pic.twitter.com/TRdeRx8Jr8

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijačica Junajteda greškom uplatila tiket i pogodila rezultat meča u kojem je njen tim izgubio 4:0!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2014

Holi Grifits je došla da se kladi na Mančester protiv MK Donsa, ali je rezultat od 4:0 slučajno uplatila na autsjadere i na kraju dobila 1.250 funti..Vatrena navijačica Mančester junajteda, Holi Grifit napravila je neverovatan Gaf. ..Došla je u kladionicu da uplati 2.5 funte na pobedu Junajteda...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.