Junajted je, ipak, najveći na Ostrvu? Di Marija stigao za 75 miliona!!!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted je, ipak, najveći na Ostrvu? Di Marija stigao za 75 miliona!!!

Navijači Mančester junajteda konačno mogu da skoče do omiljenog paba i proslave ono što su mesecima čekali – Anhel Di Marija je stigao na Old Traford! Vest je i zvanično potvrđena na sajtu engleskog kluba na kojem se ističe da je cena transfera iz madridskog Reala astronomskih 59,7 miliona funti, odnosno 75 miliona evra što Junajted možda ne čini najboljim na Ostrvu, ali ga vraća na mapu sa koje je, barem se tako činilo u pojedinim trenucima u proteklih godinu dana, polako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << počeo da nestaje.

Jer, Di Marija je najkuplji igrač u istoriji britanskog fudbala! I nisu ga kupili šeici iz Mančester Siti, niti ga je u Čelsi doveo Roman Abramovič... Mančester junajted je samo demonstrirao da je, suprotno željama dušmana, ipak najveći engleski klub!

Junajted ne pominje razne bonuse o kojima su mediji pisali, a po kojima bi transfer mogao da bude još 15 miliona evra skuplji, pa ćemo pretpostaviti da su Madriđani pristali na da spuste cenu.

Di Mariji se tako ispunila želja da ode u klub u kojem će ga voleti ne samo navijači, već i uprava, pa i trener što na Santjago Bernabu baš i nije bio slučaj. Najmanje krivicom Karla Anćelotija, koji je prosto morao da se povinuje finansijskim interesima Kraljevskog kluba. Ugovor je potpisan na pet godina.

"Oduševljen sam dolaskom u Mančester junajted. Uživao sam i u Španiji, kada je rastanak postao neminovan interesovali su se mnogi klubovi, ali Junajted je jedini klub zbog kojeg sam mogao da napustim Real", rekao je 26-godišnji vezista, od danas i najskuplji Argentinac pošto je za 25 miliona funti nadmašio cenu Serhija Aguera pri prelasku iz Atletika u Mančester Siti.

"Van Gal je fantastičan trener, dokazan… Impresioniran sam njegovom vizijom i odlučnošću svih u klubu da Mančester junajted vratimo tamo gde mu je mesto – na sam vrh. Ne mogu da dočekam da krenemo", nastavio je ushićeni Di Marija.

Ipak, pitanje je da li je sam fudbaler srećniji od kontroverznog Holanđanina na klupi crvenog mančesterskog kluba, koji je konačno dobio ono što je želeo – istinsku fudbalsku zverku!

"Anhel je fudbaler svetske klase, ali što je najvažnije timski igrač. U njegov ogroman prirodan talenat ne treba sumnjati. Neverovatno je brz i bistar na terenu. On unosi strah u kosti čak i najpouzdanijim odbrambenim linijama. Radost je gledati ga kako dribla, napada i pobeđuje protivnike. On je izvrsno pojačanje za naš tim", istakao je Van Gal.

(FOTO: Twitter/ManUtd)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.