Junajted igrao dobro, a onda je ušao Felaini

Izvor: B92, 04.Dec.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted igrao dobro, a onda je ušao Felaini

Fudbaleri Evertona i Mančester junajteda odigrali su nerešeno 1:1, u derbiju 14. kola Premijer lige.

Ekipa Žozea Murinja je ponovo ispustila dva boda, a najveći krivac za to je upravo Portugalac koji je pet minuta pre kraja uveo Maruana Felainija u želji da sačuva pobedu.

Očajni Belgijanac ponovo je pokazao zbog čega je jedan od omraženijih igrača kod navijača Junajteda, pa je samo tri minuta po ulasku na teren skrivio penal.

Lejton Bejns >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pogodio za 1:1 i tako doneo bod domaćem timu.

Prethodno je Junajted bio mnogo bolji, ali ponovo nije uspeo da postigne dovoljan broj golova. Jedini strelac u finišu prvofg dela bio je Zlatan Ibrahimović, a u nastavku su odlične šanse da reše meč propustili Mkitarjan, Erera i Ibrahimović.

Junajted je šesti na tabeli sa 21 bodom, dok je Everton osmi sa bodom manje.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Junajted igrao dobro, a onda je ušao Felaini

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Dec.2016

Fudbaleri Evertona i Mančester junajteda odigrali su nerješeno 1:1, u derbiju 14. kola Premijer lige...Ekipa Žozea Murinja je ponovo ispustila dva boda, a najveći krivac za to je upravo Portugalac koji je pet minuta prije kraja uveo Maruana Felainija u želji da sačuva pobjedu...Očajni Belgijanac...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.