Junajted: Za Zlatan 34 miliona funti

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2016, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted: Za Zlatan 34 miliona funti

Zlatan Ibrahimović je prvi pik Mančester Junajteda, a zatim slede Nemanja Matić i Alvaro Morata. Kako to bično biva prvi zadatak je dovesti prvog pika a to je Zlatan. Ibrahimović je rekao mediji u Francuskoj da zna gde ide ali da ne želi da kaže koji je klub u pitanju.

Čelnici “crvenih đavola” spremni su da iskusnom švedskom napadaču ponude jednogodišnji ugovor s platom od 250 hiljada funti nedeljno, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << plus osam miliona samo za potpis ugovora.

Čelnici Mančester junajteda potežu sve adute kako bi Zlatana Ibrahimovića doveli na “Old Traford”. Prvi pokušaj sa imenom Žozea Murinja, koji čeka promociju na funkciju menadžera, nije previše dotakao švedskog napadača, koji je pre nekoliko dana nonšalantno izjavio kako je imao kontakte sa Mančesterom, uz poruku da ne igra utakmice četvrtkom.

To je nateralo rukovodstvo “đavola” da potegne jače argumente kako bi doskorašnjeg fudbalera PSŽ odvratili od ideje da karijeru nastavi u američkoj MLS ligi. Zastupnici švedskog reprezentativca istakli su da Zlatan traži uslove slične onima koje je imao na “Parku prinčeva (350.000 evra nedeljno), a čelnici Junajteda smatraju da su spremili paket kojim će uspeti da ga privuku “Teatru snova”.

Ibrahimović bi samo parafom na jednogodišnji ugovor sa Mančesterom zaradio osam miliona funti, uz platu od 250.000 funti nedeljno, s klauzulom o produžetku saradnje pod isitim uslovima na još jednu sezonu. Tako bi nekadašnji napadač Juventusa, i milanskih gradskih rivala, za dve godine na “Old Trafordu” inkasirao 34 miliona funti.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.