Izdašna ponuda Brazilcu da ne aktivira klauzulu i da odbije Mančester Junajted

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdašna ponuda Brazilcu da ne aktivira klauzulu i da odbije Mančester Junajted

Iako ima ugovor do 2017. godine iskusni štoper bi mogao da postane slobodan igrač na kraju sezone

Plan Mančester Junajteda da odbranu pojača iskusnim brazilskim štoperom Naldom neće se odvijati baš kako su na Old Trafordu zamislili. Crveni đavoli su odavno ponudili iskusnom štoperu da pređe u njihove redove nadajući se da će veličina kluba biti dovoljno primamljiva da on posle 11 godina napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nemačku.

Ipak, Volfzburg nema nameru da se tako lako odrekne komandanta odbrane i spremio mu je još izdašniji ugovor kako bi ga nagovorio da ostane u gradu Folksvagena.

Naldo ima ugovor sa Vukovima do leta 2017. godine, ali već na kraju ove sezone zahvaljujući zanimljivioj klauzuli može da postane slobodan igrač. U ugovor sa Volfzburgom stoji stavka da Brazilac može da ode bez obeštećenja godinu dana ranije ako u prethodnoj sezoni ne odigrao 20 mečeva u prvoj postavi ili se klub ne kvalifikuje za neki od evrokupova.

Prvi uslov je ispunjen jer je bio standardan, ali drugi nije pošto će Volfzburg završiti sezonu u sredini tabele i neće igrati u Evropi naredne sezone. Naldo može da aktivira klauzulu i kao slobodan igrač ode u Mančester Junajted.

Stavili smo ispred njega izdašnu ponudu“, rekao je Volfzburgov direktor Klaus Alofs koji je prethodno dugi niz godina sarađivao sa Naldom u Verderu.

Sada je sve na Brazilcu. Zov Old Traforda je primamljiv, ali u Volfzbugu ima status nezamenjivog komandanta odbrane. Sada ni finansije nisu problem...

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.