Ima li Murinjo sada odgovor?! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima li Murinjo sada odgovor?! (video)

Čelsi vodi 2:0 na poluvremenu.

Fudbaleri Čelsija nadigrali su ekipu Mančester junajteda i posle prvih 45 minuta vode sa 2:0.

Nakon što je Pedro načeo mrežu Junajteda već u 30. sekundi posle očajne reakcije Blinda i Smolinga, Geri Kejhil je u 21. minutu duplirao prednost posle kornera.

Inače, Murinju su na sve to, domaći navijači pevali čuvenu pesmu ''Ujutru ćeš dobiti otkaz'', tako da su pojedini zaboravili šta je Portugalac učinio za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Čelsi u svojoj karijeri.

Na terenu, Junajted ne deluje kao da ima jasan plan šta želi od svoje igre, tim Žozea Murinja je bio neubedljiv, organizacija igre i napadi su bili jalovi, a na klupi nema ni lakše povređenog Vejna Runija.

Na klupi je Huan Mata, koji i dalje nema mesta u startnih 11, iako je možda i najkreativniji igrač u Murinjovoj ekipi.

Pored toga, Luk Šo je sklonjen iz ekipe, Blind je uskočio umesto njega, a danas je jedan od najlošijih na terenu, stoga je Murinjo na udaru zbog brojnih svojih odluka.

Ovo je situacija u kojoj se Murinjo retko kada nalazio, moraće da napadne i da pokaže da može da igra i drugačije. Protiv Liverpula je pre neki dan igrao defanzivno i čuvao bod, sada mora da postigne dva da bi došao do njega.

Ako nešto ne promeni, Junajted bi mogao ubrzo da se oprosti od trke za titulu.

Oba pogotka Čelsija pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.