Ibrahimović od januara na terenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2017, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović od januara na terenu

Najbolji strelac Mančester Junajteda prošle sezone Zlatan Ibrahimović sve je bliži povratku na Old Traford u januaru kada se oporavi od povrede, a kako prenose engleski medij, tu bi mogao da ostane i kada završi igračku karijeru - u stručnom štabu Žoze Murinja.

"Prvo da se oporavi, nigde ne žurimo, ništa nije hitno", izjavio je Murinjo, koji želi Ibrahimovića u stručnom štabu, kao inspiraciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za mlađe igrače koji bi od njega mogli mnogo da nauče.

Ibrahimović je prošle sezone sa Junajtedom osvojio Komjuniti šild, Liga kup i Ligu Evrope, a cilj ove sezone je Premijer liga.

Ovaj Šveđanin je u karijeri, igrajući za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Milan, Barselonu, PSŽ i Junajted osvojio 31 trofej, ali nikada Ligu ššampiona, za sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Potpuno iznenađenje - Murinjova bomba u "pet do 12" je dobro poznato ime?!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017

U najboljoj formi, on bi bio najbolje moguće pojačanje...Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo želi u svojim redovima Arjena Robena iz Bajern Minhena!..Kako prenose engleski mediji, nakon što nije uspeo da dovede Ivana Perišića, dok je Geret Bejl miljama daleko, Portugalac se okrenuo najrealnijoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.