Ibrahimović obukao dres, pa poručio navijačima Mančestera: Ovo je moje vreme! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović obukao dres, pa poručio navijačima Mančestera: Ovo je moje vreme! (VIDEO)

Junajted potvrdio dolazak švedskog asa

Juče igrač, danas kluba. Posle potvrde Zlatana Ibrahimovića da će naredne sezone biti fudbaler Mančester junajteda, oglasio se i velikan sa Old Traforda.

U kratkom spotu, objavljuenom na zvaničnom Tviter profilu, u trajanju od svega 12 sekundi, Crveni đavoli su dali šlagvort navijačima šta ih očekuje naredne sezone. Predstavili su doskorašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << reprezentativca Švedske kao svoje novo pojačanje i upitali pratioce:

Da li ste spremni?“

Uz prikladnu muzičku podlogu, doskorašnji špic Pari Sen Žermena se pojavljuje u spotu prvi put u dresu Mančester junajteda i obraća se javnosti. Iskoristio je samo četiri reči:

„Ovo je Zlatanovo vreme“.

Ibrahimović je sa Mančester junajtedom potpisao ugovor na godinu dana.



► Sva dešavanja na fudbalskom tržištu možete pratiti u rubrici TRANSFERI UŽIVO.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ibra jači nego ikad!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2016, 14:18

Juče je promovisan, a danas je prošao i medicinske testove...Zlatan Ibrahimović je novi igrač Mančester Junajteda, to više nije tajna, a u novom klubu je već počeo da obara "rekorde"...On je naime, tokom testova koje je vršio danas u toku dana pokazao neke neverovatne rezultate...Prema objavi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.