Ibrahimović doneo novi trofej Junajtedu

Izvor: RTS, 26.Feb.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović doneo novi trofej Junajtedu

Fudbaleri Mančester Junajteda osvojili su trofej Liga kupa, posle pobede protiv Sautemptona 3:2 na londonskom Vembliju.

Odlučujući gol, vredan drugog pehara ove sezone posle Komjuniti šilda, opet je postigao Zlatan Ibrahimović tri minuta pre kraja meča.
Prethodno je Šveđanin doveo svoj tim u vođstvo iz slobodbog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << udarca u 19, Džesi Lingard je idvostručio u 38, ali Sautempton se nije predao.
Sjajni Manolo Gabijadini je u finišu prvog i početkom drugog dela vratio meč u egal, Sautempton je potom imao i stativu za veliki preokret, ali je Ibrahimović izrastao u junaka za peti pehar Junajteda u Liga kupu.
Za poraženi tim srpski reprezentativac Dušan Tadić igrao je do 77. minuta kada je zamenjen.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spontani Ibrahimović nasmejao odgovorom: Umalo nisam umro na kraju utakmice (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2017

Fantastično veče na Vembliju Zlatan Ibrahimović je krunisao peharom Liga kupa...Sa dva gola, od kojih jedan u samom finišu meča, Šveđanin je bio heroj finala protiv Sautemptona (3:2)...- Moramo da nastavimo. Imamo dva trofeja od pet na koje smo krenuli ove sezone. Ostaju još tri, i videćemo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Kao vino " Zlatan pre i posle 30.

Izvor: B92, 27.Feb.2017, 11:04

Zlatan Ibrahimović nastavlja da zatvara usta kritičarima koji su sumnjali da može da uspe u Engleskoj. Nakon Holandije, Italije, Španije i Francuske proteklog leta je stigao na Ostrvu, ali su mnogi sumnjali da će u poznim igračkim godinama moći da bude koristan Mančester Junajtedu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.