Ibra je kao stvoren za Junajted

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ibra je kao stvoren za Junajted"

Legendarni golman Mančester Junajteda Piter Šmajhel rekao je da bi voleo da vidi napadača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića u timu sa Old Traforda.

- Ono što Zlatan radi je neverovatno. On daje toliko kredibiliteta i raznovrsnosti Pari Sen Žermenu. Kada su se prošlog leta pojavile priče da bi mogao da pređe u Junajted, rekao sam da je stvoren da nastupa za taj klub - rekao je Šmajhel za L'Ekip.

On je dodao da ga Ibrahimović po karakteru podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na Erika Kantonu.

- U Mančesteru igači imaju slobodu, ali i odgovornost. Nije bitno šta ko voli, već šta radi na terenu i koliki uticaj ima na tim. Ako to ne poštuješ, napustićeš tim. Bekam i Kantona su procvetali u Junajtedu. Na hiljade igrača pokušalo je da bude kao oni, ali nisu uspeli jer nisu jake licnosti - rekao je Šmajhel.

Šmajhel za Junajted branio osam godine i za to vreme sa "crvenim đavolima" osvojio 15 trofeja, među kojima i titulu prvaka Evrope 1999. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šmajhel: Ibrahimović je kao stvoren za Junajted

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2015

PARIZ - Legendarni golman Mančester junajteda Piter Šmajhel rekao je da bi volio da vidi napadača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića u timu sa "Old Traforda"..."Ono što Zlatan radi je nevjerovatno. On daje toliko kredibiliteta i raznovrsnosti Pari Sen Žermenu. Kada su se prošlog ljeta pojavile...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.