Izvor: HotSport.rs, 24.Jul.2016, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IBRAHIMOVIĆ U SVOM FAZONU: Pogbin dolazak peskup? Ja ću ga nadoknaditi!

Teško da će bilo ko ubediti Zlatana da je Pol Pogba najveće pojačanje ovog prelaznog roka za ekipu Mančester junajteda.

– Svi pričaju kako je njegov dolazak preskup, a meni nije jasno kako, kada će prodaja samo mog dresa to da nadoknadi, jasan je Ibrahimović.
Ceo fudbalski svet bruji o transferu Pola Pogbe u redove “crvenih đavola”. Stamenog Francuza koji je u Juventus otišao za nešto manje od milion evra, Mančester junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << će vratiti za nazad za astronomskih 120 miliona evra.
GOTOVO: Mančester junajted je predstavio Zlatana Ibrahimovića (VIDEO)
Za igrače kao što je Zlatan Ibrahimović, ta inoformacija ne znači previše. Švedski as ni u Barseloni nije pristajao na sekundarnu ulogu, “zvezdu broj dva”, pa se tako nešto ni ne očekuje u Junajtedu.
NEMA MU RAVNOG: Ibrahimović odgovorio Kantoni samo jednom rečju…
Pripremio: Stefan Stupar
 
 
The post IBRAHIMOVIĆ U SVOM FAZONU: Pogbin dolazak peskup? Ja ću ga nadoknaditi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted - Zapelo oko Pogbe, otišla nepristojna ponuda u Madrid?

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2016

Niko ne sumnja da će Francuz na kraju zaigrati za Mančester Junajted, ali će suma biti veća od one o kojoj se priča. Da li je najnoviji potez pritisak na Juve?..Mino Rajola je otputovao u Ameriku gde je Pogba na odmoru, pregovori sa Junajtedom su daleko odmakli, ali Juventus ne popušta. Oni su...

Nastavak na Sportske.net...

Da li ova poruka Marsiala za Ibrahimovića može značiti frku u svlačionici Junajteda? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2016

Dolazak Zlatana Ibrahimovića u Mančester junajted obradovao je mnoge u klubu, ali to raspoloženje, očigledno, ne deli napadač "crvenih đavola" Entoni Marsial. ..Momku, koji je prethodne sezone stigao na "Old Traford", nisu pomogle ni odlične igre, a ni golovi da zadrži dres sa brojem devet,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.