Hari Kejn: Žarko smo želili pobedu

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2017, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari Kejn: "Žarko smo želili pobedu"

Fudbaler Totenhema Hari Kejn rekao je danas da su on i njegovi saigrači žarko želili trijumf u poslednjem meču na "Vajt Hart Lejnu".

"Kakav način da se oprostimo od Vajt Hart Lejna... Žarko smo želeli pobedu u poslednjoj utakmici na Vajt Hart Lejnu. Govorio sam ranije kako bih voleo da postignem gol na tom meču i to se dogodilo, što je sjajno", rekao je Kejn za britanske medije.

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas na svom terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajted sa 2:1 u 37. kolu Premijer lige i tako se na najbolji način oprostili od "Vajt Hart Lejna" na kojem su "pevci" igrali punih 118 godina.

Totenhem je današnjim trijumfom obezbedio drugo mesto na tabeli Premijer lige, i sada ima 80 bodova.

"Kada pogledate broj bodova, to je približno kao prošle sezone... Razočarani smo što smo ostali bez titule, ali rastemo", rekao je Kejn.

Totenhem će, dok izgradnja novog stadiona ne bude završena, svoje utakmice igrati na Vembliju.

"Bilo je neverovatno. Navijači su zaslužili ovo, morali smo da pobedimo zbog njih. Bila je ovo sjajna sezona i nadam se da ćemo nastaviti da napredujemo. Čujem kako pričaju da nije dobro za nas što ćemo igrati na Vembliju. Učinićemo sve da se navijači osećaju prijatno na Vembliju sledeće sezone i da od Vemblija napravimo tvrdjavu kakav je bio Vajt Hart Lejn", rekao je Ali.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.