Fudbaleri Junajteda šokirani Murinjom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Junajteda šokirani Murinjom

Fudbaleri Mančester junajteda šokirani su "hladnim" i "distanciranim" pristupom trenera Žozea Murinja na treningu posle ubedljivog poraza od Čelsija (0:4), preneo je danas Tajms.

Mančester junajted izgubio je u nedelju na Stamford Bridžu od Čelsija sa 0:4, što je najteži poraz Murinja u Premijer ligi.

Murinjo je posle utakmice rekao da je njegova ekipa napravila neverovatne greške >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u odbrani.

Britanski mediji preneli su da su igrači "šokirani" jer Murinjo nije predvodio trening, već je sedeo u svojoj kancelariji i gledao izdaleka.

Fudbaleri Junajteda su u nedelju pretrpeli treći poraz u prvenstvu i posle devet kola zauzimaju sedmo mesto na tabeli sa 14 bodova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽOZE SE DISTANCIRAO OD IGRAČA: Fudbaleri Junajteda šokirani Murinjovim ponašanjem

Izvor: Kurir, 25.Okt.2016

...Mančester junajted izgubio je u nedelju na Stamford Bridžu od Čelsija sa 0:4, što je najteži poraz Murinja u Premijer ligiMurinjo je posle utakmice rekao da je njegova ekipa napravila neverovatne greške u odbrani..Britanski mediji preneli su da su igrači "šokirani" jer Murinjo nije predvodio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.