Falkao: Želim da ostanem u Junajtedu

Izvor: RTS, 19.Dec.2014, 03:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falkao: Želim da ostanem u Junajtedu

Fudbaler Mančester Junajteda Radamel Falkao rekao je da želi da ostane u tom klubu, ali i da se izbori za veću minutažu u ekipi Luja van Gala.

Radamel Falkao, napadač Mančetser Junajteda, želi da ostane na Old Trafordu, ali i da više vremena provodi na terenu.

"Sa moje tačke gledišta, želim da ostanem, ali očigledno da moram da analiziram situaciju. Osećam da sam spreman za trenutak kad budem potreban timu. Kad god budem imao priliku da igram, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << daću sve od sebe i trudiću se da pomognem", rekao je Falkao za britanske medije.

Falkao, koji je ovog leta došao u Junajted iz Monaka, odigrao je samo osam utakmica u Premijer ligi zbog problema s povredom.

"Svaki fudbaler želi da igra, niko ne voli da sedi na klupi. Ali, kad god dobijem priliku, bilo to pet, 10, 20 ili 90 minuta, moram da budem najbolji", kazao je Falkao.

Trener Junajteda Luj van Gal rekao je da Falkao prvo mora da dokaže da je u dobroj formi pre nego što postane redovan član prvog tima.

"Trener i ja mnogo razgovaramo. On ima filozofiju, što poštujem. Bio sam povređen i morao sam da čekam svoju šansu. Sada sam dobro, spreman sam skoro 100 odsto... Hajde da sačekamo i vidimo odluku trenera", dodao je Falkao.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Solšer: Ne otpisujte Junajted

Izvor: B92, 19.Dec.2014

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda Ole Gunar Solšer kaže da je Luj van Gal idealno rešenje za menadžera Mančester Junajteda...“Doneo je svež vazduh, i navijačima i igračima bila je potrebna jaka ličnost“, rekao je Solšer, koji je tokom 11 sezona na Old Trafordu osvojio šest titula,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.