Evo koliko Mančester nudi zvezdi Serije A!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koliko Mančester nudi zvezdi Serije A!

Murinjo sklapa kockice za narednu sezonu, ovaj momak bi mogao da bude važan šraf.

Već neko vreme se piše da je na radaru Mančester junajteda sjajni ofanzivac Napolija i belgijske reprezentacije Dris Mertens.

Belgijanac briljira ove sezone u Seriji A, jedan je od vodećih strelaca lige sa čak 20 golova, a sasvim izenanda je usled povrede Milika dobio priliku u samom špicu napada.

Ta Sarije odluka bila je na mestu, te Milik nikako da se vrati u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postavu, od kako se oporavio, kako je Mertens postao nezamenjiv.

Ipak, već ovog leta bi Napolitanci mogli da ostanu bez njega, kako je Junajted ozbiljno zagrizao.

Mertens ima ugovor sa klubom sa "San Paola" do 2018. godine, sa predstavnicima Mančester junajteda se već sastajao, a sada je obelodanjeno koliko su "Đavoli" spremni da mu ponude.

Naime, kako prenose mediji u Italiji, Mančester je bivšem fudbaleru PSV-a ponudio 4,7 miliona funti na godišnjem nivou, što je dvostruko više od onoga što zarađuje pod Vezuvom.

Šuška se i da bi Napoli na ime obeštećenja mogao da dobije do 30 miliona britanskih novčanica.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.