Espanjol za pet minuta rešio Granadu i pobedom okončao sezonu

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Espanjol za pet minuta rešio Granadu i pobedom okončao sezonu

Fudbaleri Espanjola slavili su na gostovanju u Granadi u susretu 38. kola španske Primere.

Katalonski sastav slavio je u Granadi rezultatom 1:2 (1:2).

Poveli su već u trećem minutu, preko bivšeg fudbalera Atletiko Madrida Lea Baptistaa.

Nakon centaršuta sa leve strane, loptu je do Brazilca dostavio nespretni defanzivac domaćeg sastava, Baptistao je potom lako sa samo par metara savladao Giljerma Očou.

Pet minuta kasnije, nova katastrofalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << greška odbrane domaće ekipe, Ruben Vezp je klizećim startom, u pokušaju da otkloni opasnost savladao svog golmana.

Granada se vratila u meč u 22. minut, strelac je bio fudbaler Mančester junajteda na pozajmici u Granadi Andreas Pereira, koji je matirao Dijega Lopeza lepim udarcem sa ivice kaznenog prostora.

Mogao je Pereira do kraja prvog dela igre i da poravna rezultat, ali je njegov slobodnjak uspeo da ukroti bivši golman Sevilje i madridskog Reala.

Baptistao je u nastavku mogao da otkloni sve dileme o pitanju pobednika, ali je za malo bio neprecizan, dok je bivši fudbaler Barselone Isak Kuenka u 81. minutu imao priliku da poravna rezultat, ali je Lopez dobro intervenisao.

Granada je zakucana za dno tabele sa 20 bodova, igraće u Segundi naredne sezone, dok je Espanjol na osmom mestu sa čak 36 boda više.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.