Drugo pojačanje Mančester Junajteda - Henrik Mhitarjan!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2016, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugo pojačanje Mančester Junajteda - Henrik Mhitarjan!

Dogovoreni svi detalji, Jermen sledeće nedelje na lekarskim pregledima

Žoze Murinjo je završio još jedan posao, Mančester Junajted dobija drugo pojačanje u njegovoj trenerskoj eri. Posle štopera Erika Baija iz Viljareala, novi igrač Crvenih đavola će postati jermenski vezista Henrik Mhitarjan. Ostrvski mediji javljaju da je sve dogovoreno oko transfera i da će Mhitarjan  naredne nedelje doputovati na lekarske preglede >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Mančester.

Prema izvorima Skaja, visina transfera će iznositi 32.000.000 evra. Borusija Dortmund nije želela da proda igrača, ali je na kraju i dobro prošla s obzirom da je popularni Miki ušao u poslednju godinu ugovora. Tako je nastavljeno osipanje ekipe, pošto je Mhitarjan krenuo stopama Humelsa i Gundogana, a uskoro će klub napustiti i Neven Subotić.

Konačan dogovor je postignut juče posle višečasovnih pregovora pošto su Englezi usaglasili sve detalje transfera sa Borusijom, a potom i sa igračem. Interesantno je da Mhitarjana zastupa Mino Rajola koji je ujedno i menadžer Zlatana Ibrahimovića. Junajted bi naredne nedelje mogao da predstavi Mhitarjana i Ibrahimovića u paketu pojačanja. Jermenski vezista će potpisati petogodišnji ugovor sa Crvenim đavolima.

Mhitarjan je dugo bio meta Arsena Vengera ali kada je u trku ušao Mančester Junajted, jermenski reprezentativac se poptuno fokusirao na trasfer u Murinjov tim. Sada je moguće da se Arsenal okrene dovođenju Rijada Mareza

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.