Dogovoren prvi veliki transfer ovog leta: Gindogan do kraja vikenda potpisuje za Mančester za 30.000.000 evra (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovoren prvi veliki transfer ovog leta: Gindogan do kraja vikenda potpisuje za Mančester za 30.000.000 evra (VIDEO)

Nemački vezista napušta Dortmund, sledeća meta Đavola - Mats Humels

Nije Memfis Depaj - jeste Ilkaj Gindogan! Dok napadač PSV Ajndhovena ovih dana šeta od Pariza do Mančestera, a navodno koketira sa Liverpulom, čelnici Junajteda po svoj prilici privode kraju ogroman posao. Prema informacijama uglednog Skaja, klub sa Old Traforda utanačio je transfer nemačkog reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ilkaja Gindogana, a svi relevatni mediji na Ostrvu izveštavaju da bi vezista Borusije iz Dortmunda trebalo do kraja vikenda da potpiše ugovor sa Crvenim đavolima.

Mančester junajted je pristao da plati klubu sa Vestfalena 30.000.000 evra i tako pretekne gradskog rivala Siti, ali i Arsenal, koji su se od početka godine pominjali kao moguće destinacije bivšeg fudbalera Bohuma i Nirnberga. Njemu ugovor sa Milionerima ističe u junu 2016. i predstojeći prelazni rok je poslednja šansa da zarade na njegovom transferu, kako ne bi došli u situaciju da naredne zime ode za siću. Ili još gore, da čeka sledeće leto i napusti Borusiju bez obeštećenja.

Gindogan se sjajno uklapa u planove trenera Luja van Gala, koji je pre dva meseca istakao da će dovođenje kreativnog veziste biti prioritet Mančestera u letnjem prelaznom roku. Doduše, Gindogan možda ne bude jedini fudbaler Borusije koji će se preseliti na Old Traford, jer već skoro godinu dana Đavoli koketiraju sa kapitenom Milionera Matsom Humelsom, u nameri da očvrsnu poslednju liniju odbrane, koja je ove sezone bila slabiji deo tima.

U svakom slučaju, Gindoganov potpis, za koji se veruje da će uslediti do kraja sedmice, najava je ogromnih poslova Mančester junajteda ovog leta kako bi tim što jači dočekao sve izvesniji povratak u Ligu šampiona.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.