Di Marija potpisao za Junajted: Hteo sam samo u Mančester

Izvor: Blic, 26.Avg.2014, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija potpisao za Junajted: Hteo sam samo u Mančester

Saga je i zvanično okončana: Anhel di Marija potpisao je petogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom i rekao je da je hteo samo među "crvene đavole".

Kao što se i očekivalo, oboren je transfer rekord u engleskom fudbalu, pošto je argentinski reprezentativac iz madridskog Reala stigao za 75 miliona evra.

"Oduševljen sam dolaskom u Mančester junajted. Uživao sam u Španiji i tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bilo klubova koji su bili zainteresovani za mene, ali Junajted je jedini tim u koji sam hteo da odem iz Reala. Van Gal je fantastičan, dokazan trener. Impresioniran sam njegovom vizijom i odlučnošću da vrati klub na vrh - gde mu je i mesto. Jedva čekam da zaigram", rekao je Di Marija za klupski sajt.

More: “I’m impressed by the vision & determination everyone has to get this club back to the top.” #WelcomeDiMaria pic.twitter.com/qkr321OFVY

Menadžer Junajteda Luj van Gal oduševljen je novim pojačanjem, koje će nositi čuvenu sedmicu.

"Anhel je vezista svetske klase, ali što je još važnije, on je i timski igrač i prirodno talentovan. Neverovatno je brz i ima levicu koja unosi strah u svaku odbranu. Njegov dribling i mogućnost da nadmudri protivnika su za uživanje. Biće veliko pojačanje", poručio je holandski stručnjak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.