Di Marija potpisao: Želeo samo u MU

Izvor: B92, 26.Avg.2014, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija potpisao: Želeo samo u MU

Argentinac Anhel di Marija potpisao je petogodišnju ugovor sa Mančester Junajtedom vredan osam miliona funti po sezoni.

Di Marija je najskuplje pojačanje u istoriji engleskog fudbala jer ga je Junajted platio Realu 59,7 miliona funti.

"Oduševljen sam što sam došao u Mančester Junajted. Uživao sam u Španiji, želelo me je mnogo klubova, ali sam iz Reala želeo jedino u Junajted. Ostvario >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam dečački san", rekao je Di Marija.

Njega na Old Trafordu očekuje veliki pritisak jer se višemilionska armija navijača nada da će on da preokrene lošu situaciju u timu koji je na startu sezone osvojio samo jedan bod u prva dva kola.

"Luj van Gal je fantastičan trener koji se dokazao brojnim uspesima. Impresioniran sam vizijom i odlučnošću svih koji žele da ovaj klub vrate na vrh, tamo gde pripada. Jedva čekam da počnem", rekao je Argentinac.

Di Marija je početkom prošle sezone bio u drugom planu u Realu, krajem godine je zablistao, te postao možda i ključni igrač Madriđana na putu do titule Lige šampiona. Dao je tek četiri gola, ali je namestio čak 17 u Primeri, te kreirao 92 gol šanse za saigrače.

"Anhel je vrhunski vezni fudbaler, a što je najvažnije, on je timski igrač. Nema sumnje da je prirodan talenat. Veoma je brz, brital lenovogi igra koji može da prestravi i najbolje odbrane. Njegove driblerske veštine i sposobnost da prevari rivala je uživanje gledati. On je sjajno pojačanje za tim", rekao je Van Gal.

Debi Di Marije u dresu Junajteda očekuje se već za vikend kada "crveni đavoli" gostuju Barnliju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Di Marija: Junajted je bio jedina opcija

Izvor: HotSport.rs, 26.Avg.2014

Anhel Di Marija novo je pojačanje Mančester junajteda. Argentinac je dao i prvu izjavu za klupski sajt, u kojoj je naveo da su „crveni đavoli“ bili jedina opcija za njega.. . „Oduševljen sam doalskom u Junajted. Uživao sam u Španiji, bilo je mnogo zainteresovanih klubova, ali je Junajted...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.