Di Marija na pragu prelaska u Mančester Junajted

Izvor: Akter, 09.Avg.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija na pragu prelaska u Mančester Junajted

Fudbaler Reala iz Madrida, argentinski reprezentativac Anhel Di Marija, na pragu je prelaska u redove Mančester Junajteda, prenose ostrvski mediji

Londonski Ekspres tvrdi da je slavni engleski klub ponudio čak 55 miliona funti za transfer Argentinca i da je samo pitanje dana kada će stići na Old Traford, s obzirom da je on uoči prelaznog roka izrazio želju da promeni sredinu.

Navodno je i trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Reala Karlo Anćeloti spreman da proda Di Mariju.

Odlični argentinski fudbaler bio je već "viđen" u Pari Sen Žermenu, ali je predsednik šampiona Francuske u četvrtak potvrdio da odustaje od tog angažmana, uz obrazloženje da je preskup.

Di Marija je u Real Madrid došao 2010. godine iz Benfike, a za španski "kraljevski klub" odigrao je 189 mečeva i postigao 36 golova.

Dres nacionalne reprezentacije Argentine do sada je nosio na 52 utakmice, uz 10 postignutih golova.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Di Marija "đavo"... uskoro

Izvor: Mondo, 09.Avg.2014

Fudbaler Real Madrida na pragu je prelaska u Mančester junajted, prenose mediji sa Ostrva...Foto: AP/Victor R. Caivano..Anhel Di Marija već nedeljama je u žiži javnosti zbog najavljenog odlaska sa Santjago Bernabeua...On je navodno "bio viđen" u redovima Pari sen Žermena, ali je francuski klub...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.