Di Marija je poslednja karika za šampionski Junajted

Izvor: Press, 09.Avg.2014, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija je poslednja karika za šampionski Junajted

Mančester Junajted će do kraja prelaznog roka dovesti još tri igrača. Jedan je gotovo izvesno Dejli Blind iz Ajaksa, dok se spekuliše sa imenima još dvojice igrača.
Treba Van Galu štoper, pominje se Ron Vlar, a treba mu i vezista. Prema informacijama koje stižu iz Holandije, novinara koji su bliski sa nekadašnjim selektorom, on će pokušati da na Old Traford dovede Anhela Di Mariju!
Argentinac je postao višak u Realu, ma koliko to glupo zvučalo. Došli su Kros i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Hames Rodriges, pa Di Marija treba da nađe novi klub. Želeo ga je PSŽ, ali nisu smeli da ga dovedu pošto bi prekršili finansijski fer-plej.

Real želi i dalje da ga proda, a upravo bi Di Marija mogao da bude igrač koji će sledeće sezone, koja počinje sledećeg vikenda, doneti prevagu na stranu Junajteda.
Naravno, problem za crvene đavole je što ne igraju Ligu šampiona, a Di Marija bi i to želeo u novom klubu, a ako se odluči za Junajted moraće da čeka bar godinu dana.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.