Di Marija: Na terenu bez prijatelja

Izvor: B92, 01.Nov.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija: Na terenu bez prijatelja

Fudbaler Mančester Junajteda Anhel Di Marija rekao je da će sva prijateljstva koja ima sa igračima Mančester Sitija biti zaboravljena tokom nedeljnog derbija.

Argentinac u nedelju od 14.30 na „Etihadu“ igra svoj prvi mančesterski derbi, a za rivale će imati saigrače iz reprezentacije Pabla Sabaletu, Martina Demićelisa i Serhija Aguera.

Bivši napadač Reala je proteklog leta stigao na „Old Traford“ i od tada je bio strelac ti puta, ali Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još nije zabeležio nijedan trijumf na strani.

Izgradili smo divna prijateljstva tokom godina i bez obzira na dres koji nosite, uvek ćemo se viđati van terena. Ali, kada ste na terenu, zaboravljate na to. Svako od nas se bori za svoj dres. Kada se sretnemo u tunelu pre utakmice, mislim da ću svakome reći: ’Ćao’, i pozdravićemo se, bez obzira da li je to moj bivši saigrač ili dobar pijatelj. To je normalno, dok god se borite za svoj klub i dres kada sudija da znak za početak utakmice“, naglasio je Di Marija.

Pre nekoliko dana pojavile su se informacije da je Di Marija mogao da završi u Sitiju, da ’Građani’ nisu bili ograničeni zbog pravila Finansijskog fer pleja. Takođe, menadžer šampiona Engleske Manue Pelegrini istakao je da njegov klub nije mogao da izdvoji 76 miliona evra za Argentinca.

Di Marija, s druge strane, priznaje da nije ni znao za interesovanje plave strane Mančestera, kao bi da niko od njegovih saigrača iz reprezentacije nije pokušao da ga nagovori da dođe na „Etihad“.

Ne, nismo imali nikakav kontakt. Ljudi koji su pokazali pravu želju da me dovedu došli su iz Junajteda. Čim sam čuo da me Junajted želi, nisam ni pomišljao da odem negde drugde. Kao igrač, uvek želite da odete u klub koji zaista želi da vas dovede i pokaže volju time što da pravu ponudu“, naglasio je Di Marija.

Junajted gradski derbi Mančestera dočekuje na osmom mestu tabele Premijer lige sa 13 bodova, deset manje od vodećeg Čelsija, a četiri od Sitija, koji je na trećoj poziciji.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.