Desilo se i to, Murinjo nahvalio nekoga

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2016, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desilo se i to, Murinjo nahvalio nekoga

Žoze Murinjo je imao reči hvale za svog napadača.

Momak koji je bio na meti kritika mnogih početkom ove sezone, sada konačno zaslužuje pohvale.

Antoni Marsijal je u prethodnom meču protiv Vest Hema u okviru Liga kupa uspeo da postigne dva gola, a Žoze Murinjo je pohvalno govorio o njegovoj igri.

"Marsijal radi. On radi daleko jače nego pre, da budem iskren. Kada postignete dva gola, to vam možda može doneti povratak samopouzdanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ako igrate u napadu, možete igrati dobro, a da ne postižete golove, ali onda niste srećni"
, rekao je Žoze Murinjo.

Mančester junajted narednu utakmicu igra protiv Evertona u nedelju, videćemo da li će Antoni Marsijal biti njegov izbor u startnih 11.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo: ''Marsijal je ponovo srećan''

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2016

Portugalac zadovoljan formom svog napadača...Antoni Marsijal je ponovo počeo da igra kao što se od njega očekuje...Francuz je postigao dva pogotka na poslednjem meču protiv Vest Hema u Liga kupu, a prethodno mu je trebalo 13 mečeva u svim takmičenjima za isti takav učinak...'Da budem iskren,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.