Derbi Mančestera kroji vrh tabele Premijer lige

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi Mančestera kroji vrh tabele Premijer lige

Ove sezone, Etihad nije baš tvrđava kao što je bio u prethodne tri, ali Siti ipak i dalje ima podnošljiv zaostatak za Čelsijem. A da bi taj zaostatak ostao podnošljiv, pomogao im je upravo gradski rival. Mančester junajted je izvukao 1:1 sa Čelsijem u nadoknadi vremena i mnogi su pogodak Robina Van Persija nazvali “golom koji je spasao prvenstvo”. U nedelju je, od 14.30 uz direktan prenos na Sport klubu, na programu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << derbi Mančestera.

Junajted sada sa samopouzdanjem i dodatnom nedeljom treninga ide na gostovanje u komšiluk. Anhel di Marija počeo je potpuno da se uklapa u koncepciju Luisa dan Gala, a i Maruan Felaini je ušao u vrhunsku formu.

Siti je, ipak, favorit na ovom meču - "građani" imaju više bodova, ali imali su i dva neobjašnjiva pada ove sezone kada su izgubili od Stouka i od Vest Hema u prethodnom kolu. Ali, protiv Junajteda nekako uvek pokažu najbolje lice - crveni deo Mančestera sigurno još nije zaboravio šamare iz prethodne dve sezone: 4:1 i 1:6.

Ono što je izvesno pred veliki gradski derbi je da bod ne znači mnogo ni jednoj ni drugoj ekipi. Pobeda ne samo da bi održala nadu za titulu, već bi možda mogla da bude i putokaz ka uspešnijem ostatku sezone…

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ENGLESKA PREMIER LIGA – SAMO NA KANALIMA SPORT KLUBA

Izvor: Beta OMS, 31.Okt.2014

SK 1, NEDELJA, 2. NOVEMBAR, 14.30 SATI, DIREKTAN PRENOS MANČESTER SITI – MANČESTER JUNAJTED Ove sezone, Etihad nije baš tvrđava kao što je bio u prethodne tri, ali Siti ipak i dalje ima podnošljiv zaostatak za Čelsijem. A da bi taj zaostatak ostao podnošljiv, pomogao im je upravo gradski...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.