Dejvid Mojes udario bildera koji ga je provocirao, policija ga oslobodila optužbi

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid Mojes udario bildera koji ga je provocirao, policija ga oslobodila optužbi

Bivši menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes oslobođen je optužbi za učešće u tuči u jednom baru, u maju, saopštia je britanska policija.

"Posle pažljivog analiziranja svih okolnosti ovog slučaja, odlučeno je da protiv Mojesa neće biti pokrenut postupak", saopštio je portparol policije Lenkešajra.

Mojes je bio pod istragom posle optužbi 23-godišnjeg Džošue Džilibranda, inače >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bodibildera, da ga je Škotlanđanin napao ispred bara u gradu Klitorou u severozapadnoj Engleskoj, 21. maja.

Te večeri, Mojes je sa dvojicom prijatelja, odo 21.30 posle večere šetao ulicom, a ispred jednog kafića odjednom je počela da ga provocira grupa pijanih mladića.

Tadašnjem menadžeru Junajteda "pukao film" pa je, prema navodima Džilibranda, prišao njemu, obgrlio ga rukom oko vrata i udario ga drugom rukom u zadnji deo glave.

Sa druge strane, Mojesov prijatelj koji se tu našao, rekao je policiji da je fudbalski trener uhvatio jednog mladića za rever jakne, ali da ga nije udario, te da se sve odmah smirilo jer su policijska kola bila parkirana prekoputa ulice.

Mojes je u julu prošle godine nasledio legendarnog Aleksa Fergusona na klupi Junajteda, ali je posle svega deset meseci otpušten zbog katastrofalne sezone tima sa Old Traforda, koji je završio na sedmom mestu u Premijer ligi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.