Da nisam fudbaler, bio bih u zatvoru

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da nisam fudbaler, bio bih u zatvoru"

Francuski reprezentativac Žeremi Menez u subotu igra protiv bivšeg tima, u dresu Milana gostuje Romi. Zanimljiv je na terenu, ali i izvan njega. Pre fudbala bavio se ragbijem, telo prekrio tetovažama, a stigao je da odbije Mančester Junajted. Priznaćete, tako nešto bi učinilo malo fudbalera na svetu.

"Bila je to smišljena odluka i nisam zažalio", kazao je Menez koji je karijeru počeo u Sošou, igrao u Monaku, Romi, PSŽ-u i Milanu.

Svoju ljubav prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tetovažama je pojasnio na sledeći način:

"Kad si mlad, možeš da napraviš milion gluposti. To je vreme kad su greške dozvoljene."

Menez je poreklom iz pariskog predgrađa Banlije 94, gde život na ulici nije lagan.

"Nikad nemojte zaboraviti odakle se došli. Odrastao sam na ulicama tog kvarta. Gotovo sam uništio kolena igrajući fudbal po celi dan na pločnicima. Zato deci mog kvarta želim da izgradim pravo fudbalsko igralište", pojašnjava Menez.

A, umesto reflektora "San Sira", moglo je sve da se završi drugačije.

"Stalno sam bio na ulici. Mogao sam vrlo lako da završim u zatvoru", priznaje najbolji strelac Milana.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.