Da li će Runi i Kerik uspeti da kompletiraju impresivnu kolekciju trofeja?

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2017, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Runi i Kerik uspeti da kompletiraju impresivnu kolekciju trofeja?

Mančester junajted je osvojio Ligu Evrope, sezona se sa klub sa "Old Traforda" i zvanično može smatrati uspešnom.

Iako su u Premijer ligi završili na najgoroj poziciji u istoriji takmičenja, fudbaleri Mančester junajteda su uspeli da ostvare zacrtane ciljeve.

Domogli su se trofeja u Liga Kupu, sezonu su otvorili osvajanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Komjunutu Šilda, a sada su u svom poslednjem takmičarskom meču u godini došli i do trofeja Lige Evrope.

Taj komad srebrnine im je nedostajao, od danas će i zvanično biti u njihovim vitrinama.

Tako su Vejn Runi i Majkl Kerik uspli da osvoji gotovo sve što su mogli da osvoje na klupskom nivou. Njih dvojica su do danas sa Mančester junajtedom uspeli da osvoje sve trofeje u Engleskoj (Premijer liga, FA Kup, Liga Kup, Komjuniti Šild), kao i gotovo sve trofeje na međunarodnom nivou (Liga šampiona, Liga Evrope, Svetsko klupsko prvenstvo).

Nedostaje im jedino Superkup Evrope (UEFA Superkup), pa se postavlja pitanje da li će Runi uspeti da dođe i do tog trofeja, kao se sve češće pominje da bi mogao da napustio klub sa "Old Traforda" ovog leta.

Ukoliko ostane, boriće se narednog leta sa Juventusom ili Real Madridom za taj trofej, kako će 3. juna u Kardifu italijanski i španski prvak deliti megdan za najsjajniju srebrninu u evropskom klupskom fudbalu.

Izvesno je da bi do takvog neverovatnog dostignuća mogao da stigne Majkl Kerik, koji je produžio ugovor sa klubom na još godinu dana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinja oborio sin kad je pokušao da ga podigne posle pobede: Nikad jače radovanje ”gospodina specijalnog” (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2017, 00:22

Žoze Murinjo je i u prvoj sezoni u Junajtedu dokazao da je trofej majstor! Iako su Crveni đavoli imali lošu sezonu u Premijer ligi, gde su završili tek na 6. poziciji, uspeli su da spasu sezonu osvajanjem trofeja u Ligi Evrope, pa će naredne sezone igrati u najjačem klupskom takmičenju...Trener...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.