Blan potvrdio, đavo postaje svetac!

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2015, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blan potvrdio, 'đavo' postaje 'svetac'!

Iako se priča odužila, kraj se nazire.

Anhel Di Marija će ispuniti svoju želju.

Pre nego što je stigao u Mančester Junajted, transfer u Pariz poremetili su uslovi finansijskog fer-pleja, Argnetinac je od tada u više navrata isticao javno da je PSŽ bio njegova prva želja.

Pre nekoliko meseci je čak u jednom intervjuu potvrdio da će 'kad-tad zaigrati za Pari Sen Žermen', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to će se očito desiti mnogo ranije nego što su navijači engleskog kluba planirali.

Ed Vudvord se pomirio sa tim da će izgubiti svog fudbalera, pregovori su se odužili zbog pokušaja engleske strane da izvuče što je veći deo uloženog novca.

Ipak, plaćen 59 miliona funti, Di Marija će biti prodat za (nešto više od) 29 miliona funti, plus bonusi i premijer.

Loran Blan je istakao da su stvari na putu da budu okončane.



"Kada je u pitanju transfer Di Marije, dogovor je izvestan. Poprilično sam optimističan povodom toga da će uskoro postati naš igrač",
rekao je trener Pari Sen Žermena.

Inače, prema informacijama u medijima, Di Marija će u Parizu zarađivati oko 9 miliona funti godišnje, približno 170 hiljada nedeljno, a trebalo bi da parafira petogodišnji ugovor.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.